< > ٠•● کیمیـــاگران صنعت طـــــــــوس ●•٠

سدیم لوریل اتر سولفات

 

خمیر نیمه شفاف سفید یا زرد رنگ كه دارای بوی خفیف بوده و با غلظت های 30 و 70 درصد در بازار موجود می باشد.
جزء مواد فعال سطحی آنیونی محسوب می شود كه از خانواده آلكیل اتر سولفاتها می باشد و از تركیب یك الكل چرب با اكسید اتیلن و بدنبال آن سولفوناسیون بدست می آید.

ویژگی ها :


به عنوان شوینده متداول در اكثر محصولات بهداشتی سر و بدن،محصولات مراقبت از پارچه های ظریف، مایعات ظرفشویی مورد استفاده قرار می گیرد.

 


دارای خاصیت کف زایی خوبی بوده ولی کف آن سبک است وحالت کرمی ندارد ودر مجاورت چربی ها از بین می رود

به آسانی در آبهای سخت ومعمولی با کف فراوان حل می شود و با سایر افزودنی ها سازگار است .

دارای طبیعت تحریک کنندگی پوست می باشد وبه ساختمان دو لایه چربی درپوست آسیب می رساندوسبب افزایش تبخیر نامحسوس پوست وخشکی ان می گردد.بنابراین درصورت همراهی آن با دیگر مواد فعال سطحی انیونی ,آمفوتریک وغیر یونی , کیفیت ومیزان کف کنندگی وشویندگی در سطح مطلوبی تامین می گردد.


به علت حساسیت کم این آنیونیک به سختی آب ،به آسانی در آبهای سخت و معمولی با كف فراوان حل می شود و با سایر افزودنی ها سازگار است.

 

موارد كاربرد :


شامپوهای سر و بدن


مایعات دستشویی


مایعات لباسشویی


مایعات ظرفشویی


پودرهای لباسشویی خانگی

/**/


موضوعات مرتبط: شرح محصولات
برچسب‌ها: سدیم لوریل اتر سولفات , تگزاپون , آلكیل اتر سولفاتها , الكل چرب , اكسید اتیلن

تاريخ : شنبه بیستم آبان 1391 | 22:7 | نویسنده : آبنـــــــــــــــــــــــــــــــــــوس |

مایعی است شربتی شکل، شفاف و جاذب الرطبه، با مزه اندکی شیرین که به دنبال چشیدن آن گرما حس می شود. بدون بو و یا دارای بوی خفیف است.

ویژگی ها:

به علت جذب بالای رطوبت، به عنوان یک مرطوب کننده عالی، به نگهداری و احیای رطوبت پوست کمک می کند.

با خاصیت نرم کنندگی، نرمی و لطافت پوست را تامین می کند.

اصلاح ویسکوزیته فرآورده های آرایشی و بهداشتی و جلوگیری از خشک شدن آن ها از وظایف این ماده اولیه است.


/**/

كاربرد :


 شامپوهاي مرطوب كننده و نرم كننده


 مايعات دستشويي مرطوب كننده و نرم كننده


 شامپو بدن


 خمير دندان


 كرم و لوسيون


 صابون گليسرينه


موضوعات مرتبط: شرح محصولات
برچسب‌ها: صابون گليسرينه , كرم و لوسيون , خمير دندان , شامپو بدن , مايعات دستشويي مرطوب كننده و نرم كننده

تاريخ : شنبه سیزدهم آبان 1391 | 18:9 | نویسنده : آبنـــــــــــــــــــــــــــــــــــوس |

نام شیمیایی آن Panthenyl Ethyl Ether می باشد و با سایر نام های DL-Panthenyl Ethyl Ether ، Panthenyl Ethyl Ether و DL-Ethyl Panthenol شناخته می شود. فرمول بسته شیمیایی این ترکیب C11H23NO4 با وزن ملکولی 233/31 می باشد.

از نظر ظاهری Ethyl Panthenol مایعی شفاف، بی رنگ تا زرد کمرنگ و نسبتاً ویکسکوز (با ویسکوزیته 3800cp در دمای 30 درجه)، در دمای اتاق به آسانی قابل استفاده می باشد و استفاده آن آسانتر از DL-Panthenol است، در دمای اتاق بویی شبیه بوی شیر دارد. نقطه جوش آن 150 درجه سانتی گراد است و جاذب رطوبت است.

اتیل پنتنول به عنوان مکمل D-Panthenol یکی از ترکیب های اکتیو بسیار مهم است که در بسیار ی از فرمولاسیون های معمول مراقبت از مو استفاده می شود.

ترکیبی از D و L اتیل پنتنول برای مصارف آرایشی و بهداشتی بکار می رود.

PH محلول 10% آن ماکزیمم 9 تا 11 است و PH محصول نهایی باید بین 3.5 تا 70.5 باشد.

Ethyl Panthenol به آسانی در آب، الکل، گلیسیرین و پروپیلن گلیکول حل می شود. در روغن آفتابگردان، روغن ذرت و روغن بادام زمینی نیز حل می شود ولی در چربی ها، روغن های معدنی، پارافین و سیلیکونها حل نمی شود.

این ترکیب در هوا و نور پایدار است ولی نسبت به حرارت حساس است و در دمای بالاتر از 70-75 درجه ممکن است راسمیزه شدن اتفاق بیفتد بنابراین باید در دمای اتاق نگه داری گردد. Ethyl Panthenol فقط در محصولات مراقبت از مو استفاده می شود.

نقش Ethyl Panthenol در محصولات مراقبت از مو:

- به سرعت به ساقه و ریشه مو نفوذ کرده و نشست پیدا می کند.

- با استفاده پیوسته نفوذ و نشست آن افزایش می یابد.

- به اسید پنتوتنیک (ویتامین B5 که یک پارامتر حیاتی در سلامت موهاست) در مو تبدیل می شود.

- رطوبت موها را برا ی مدت طولانی حفظ می کند.

- به موها حالت می دهد بدون اینکه آن ها را سنگین کند.

- آسیب ناشی از شانه خوری موی مرطوب را کاهش می دهد.

- دو شاخه شدن انتهای موها را کاهش می دهد.

- موها را حجیم و پرپشت می کند.

- قدرت کشش (انعطاف پذیری) مو را افزایش می دهد.

- موها را درخشنده و براق می کند بدون ایجاد ظاهری چرب در موها.

- به ترمیم و تقویت موهای آسیب دیده با نگه داشتن رطوبت موها کمک می کند.

- جلوگیری از آسیب دیدن موها در اثر سشوار که باعث از دست دادن رطوبت و کاهش استحکام موها می شود.

- نفوذ و نشست و تأثیر آن در موهای آسیب دیده بیشتر است.

- از موها در مقابل اثرات مخرب محیطی و سایر فاکتور های استرس زا محافظت می کند.

Ethyl Panthenol به عنوان یکی از ترکیبات مورد استفاده در شامپوها، نرم کننده ها، لوسیون های مو و درمان پوست سر نه تنها به موها براقیت می بخشد، بلکه استحکام و نرمی و صافی موها را نیز افزایش می دهد.

در بین مشتقات پنتوتنیک اسید این ماده حتی در غلظت های بالا، حالت چسبندگی ایجاد نمی کند و ویسکوزیته مناسبی ندارد.

تحقیقات نشان می دهد: - نشست و نفوذ Ethyl Panthenol از D-Panthenol بیشتر است.

- نشت و نفوذ Ethyl Panthenol و D-Panthenol روی موهای آسیب دیده (رنگ شده) بیشتر از موهای نرمال است.

- Ethyl Panthenol نسبت به D-Panthenol در طول زمان یکسان رطوبت بیشتری را در موها نگه می دارد.

اتیل پنتنول مانند D-Panthenol در پوست به اسید پنتوتنیک تبدیل می شود. البته سرعت تبدیل D-Panthenol به اسید پنتوتنیک خیلی بیشتر از Ethyl Panthenol است. اسید پنتوتنیک سپس به عنوان یک ماده مهم در ساختار کوآنزیم Aمورد استفاده قرار می گیرد که نقش اصلی را در متابولیسم سلولی ایفا می کند.

رطوبت دهندگی از موارد بسیار مهم در مو علی الخصوص در چند ساعت اول پس از شستشو با شامپو می باشد که مو در معرض انواع فشار ناشی از شانه خوری، برس زنی و سشوار قرار می گیرد و Ethyl Panthenol رطوبت مورد نیاز در موها را برآورده می نماید.

یک گرم پنتوتنیک اسید برابر 1.064 گرم D-Panthenol Ethyl Ether است.

یک گرم D-Panthenol برابر 1.137 گرم D-Panthenol Ethyl Ether است.

یک گرم D-Calcium Pantothenate برابر 0.979 گرم D-Panthenol Ethyl Ether است.

دوز مصرف آن در: شامپو: 0.5 تا 1% - نرم کننده: 0.5 تا 1%


موضوعات مرتبط: شرح محصولات
برچسب‌ها: Ethyl Panthenol , C11H23NO4 , اتیل پنتنول

تاريخ : شنبه سیزدهم آبان 1391 | 18:7 | نویسنده : آبنـــــــــــــــــــــــــــــــــــوس |

یک تری ال آلیفاتیک با شاخه بلند است که به عنوان یک ترکیب مهم در محصولات مراقبت از مو، پوست و ناخن استفاده می شود.

Phytantriol در واقع یک ماده جدید با 3 گروه هیدروکسیل در یک سمت مولکول و یک شاخه بلند هیدوکربنی اشباع شده در سمت دیگر ملکول مناسب برای محصولات مراقبت از مو و پوست می باشد.

فرمول بسته شیمیایی این ترکیب C20H42O3 با وزن ملکولی 330/55 می باشد.

نقش Phytantriol در محصولات مراقبت از مو:

- نفوذ و نشست و تأثیر آن در موهای آسیب دیده بیشتر است.

- رطوبت مو ها را برای مدت طولانی حفظ می کند.

- آسیب ناشی از شانه خوری را کاهش می دهد.

- قدرت کششی (انعطاف پذیری) مو را افزایش می دهد.

- به موهای کدر و آسیب دیده درخشندگی و براقیت می بخشد.

- نشست و نفوذ آمینو اسید ها و پنتول و ویتامین ها به منافذ موها را افزایش می دهد.

- به ترمیم موهای آسیب دیده کمک می کند.

- از کاهش استحکام موها در اثر قرار گرفتن در معرض تابش UV و سشوار جلوگیری می کند.

- از دو شاخه شدن انتهای موها جلوگیری می کند.

- یکی از مزایای اصلی در استفاده از Phytantriol توانایی آن در بالا بردن کارایی اتیل پنتنول و دی پنتنول است.

اثر مرطوب کنندگی موها: مطالعات نشان می دهد افزودن 0.2%-0.1% Phytantriol در کنار پنتنول باعث افزایش نشست پنتنول روی مو شده و متعاقبا باعث افزایش رطوبت موها می شود. افزایش رطوبت موها باعث انعطاف پذیری و ظاهر سالمتر موها می شود. پس تأثیر Phytantriol به همراه پنتنول در شامپو برای حفظ رطوبت موها خیلی بیشتر از تأثیر پنتنول تنها در شامپو است.

اثر افزایش نشست ترکیبات فعال روی موها: افزودن Phytantriol در محصولات مراقبت از موی حاوی پنتنول و اتیل پنتنول نشست و نفوذ آنها را روی موها افزایش داده و با افزایش دفعات شستشو این اثر افزایش می یابد.

تأثیر Phytantriol در نشست بیشتر پنتنول و اتیل پنتنول در موهای رنگ شده بیشتر از موهای نرمال و دست نخورده است.

علاوه بر اثر Phytantriol در نشست بیشتر پنتنول و اتیل پنتنول افزایش 0.1% Phytantriol باعث افزایش نشست انواع مختلف آمینو اسیدهای کراتین می شود.

اثر محافظتی در برابر خشک کردن گرمایی: خشک کردن گرمایی (سشوار) به موها آسیب جدی می رساند. استفاده از محلول 0.1% Phytantriol نه تنها از موها در برابر گرمای سشوار محافظت می کند بلکه استحکام و مقاومت موها را با استفاده مداوم افزایش می دهد.

دوز مصرف آن در: کرم/لوسیون: 0.1 تا 0.2% - شامپو: 0.1 تا 0.2% - نرم کننده: 0.1 تا 0.2% - محصولات مراقبت از ناخن: 0.1 تا 0.2%


موضوعات مرتبط: شرح محصولات
برچسب‌ها: تری ال آلیفاتیک , PHYTANTRIOL

تاريخ : شنبه سیزدهم آبان 1391 | 17:58 | نویسنده : آبنـــــــــــــــــــــــــــــــــــوس |

این ترکیب با نام های شیمیایی دیگر مانند D-Pantothenol, D-Pantothenylol, Pantothenyl alcohol Dextrom, Dexpanthenol, D-Pantothenyl alcohol و پروتئین B5 نیز شناخته می شود.

فرمول بسته شیمیایی این ترکیب C9H19NO4 با وزن مولکولی 205/25 می باشد.

DL-Panthenol در واقع یک مخلوط راسمیک از Dex-Panthenol می باشد. D-Panthenol در گرمای طولانی به DL-Panthenol راسمیزه می شود. هر دو فرم D و L آن اثر مرطوب کنندگی دارد ولی فقط راستگرد یا D آن فعالیت بیولوژیکی دارد. DL-Panthenol فقط نیمی از فعالیت بیولوژی DL-Panthenol را دارد.

برای مصارف آرایشی و بهداشتی از فرم D و یا مخلوط راسمیک D و L آن (DL-Panthenol) استفاده می شود.

خواص فیزیکی و شیمیایی: از نظر ظاهری DL-Panthenol مایعی شفاف، بی رنگ و ویسکوز (با ویسکوزیته 10500cp در دمای 30 درجه) با نقطه جوش 65-69 درجه سانتیگراد است که در نگهداری طولانی مدت ممکن است کریستالی شود. تقریباً بی بو و کمی جاذب رطوبت است. برای کاربرد آسان باید آن را به صورت 50:50 با آب گرم مخلوط کرد و استفاده کرد.

PH محلول 5% آن ماکریمم 10:5 است و PH محصول نهایی باید 4 تا 7 باشد و PH=6 ایده ال است.

DL-Panthenol به آسانی در آب، الکل، گلیسیرین و پروپیلن گلیکول حل می شود. کمی به سختی در کلروفرم و اتر حل می شود و در چربی ها و روغن های گیاهی و معدنی حل نمی شود. این ترکیب در هوا و نور پایدار است ولی نسبت به حرارت حساس است و در دمای بالای 70 درجه راسمیزه می شود. با فلزات قلیایی، دی اکسید کربن، اسید ها و بازها نا سازگار است. DL-Panthenol یک ترکیب با خواص چندگانه برای محصولات آرایشی - بهداشتی است.

نقش DL-Panthenol در محصولات مراقبت از مو: - به سرعت به ساقه و ریشه مو نفوذ کرده و نشست پیدا می کند.

- با استفاده پیوسته نفوذ و نشست آن افزایش می یابد.

- تبدیل سریع به اسید پنتوتنیک (ویتامین B5 که یک پارامتر حیاتی در سلامت موهاست) در پوست و مو

- نفوذ و نشست و تاثیر آن در موهای آسیب دیده بیشتر است.

- رطوبت موها را برای مدت طولانی حفظ می کند.

- به موها حالت می دهد بدون اینکه آنها را سنگین کند.

- آسیب ناشی از شانه خوری را کاهش می دهد.

- دوشاخه شدن انتهای موها را کاهش می دهد.

- موها را بیش از 10% حجیم و پرپشت می کند.

- گره خوردگی موها را با صاف کردن ساقه موها کاهش می دهد.

- قدرت کششی (انعطاف پذیری) مو را افزایش می دهد.

- موها را درخشنده و براق می کند.

- به ترمیم و تقویت موهای آسیب دیده کمک می کند.

- جلوگیری از آسیب دیدن موها در اثر سشوار که باعث از دست دادن رطوبت و کاهش استحکام موها می شود.

- از پوست و مو در مقابل استرسهای محیطی محافظت می کند.

- تسریع بهبودی زخم های سوختگی، اگزما، رادیوتراپی و جراحی های پلاستیک و تسکین علائم التهاب.

- تسکین خارش پوست سر

- تحریک رنگدانه های مو

- احیاء سلول های مرده

- این ماده غیر سمی بوده و حساسیت چشمی و پوستی ایجاد نمی کند.

مطالعات نشان داده است نفوذ وتأثیر DL-Panthenol در ریشه مو ها به غلظت مصرفی آن در شامپو بستگی دارد و هر چه درصد این ماده در فرمولاسیون بیش تر باشد نفوذ و نشست آن بیشتر خواهد بود.

DL-Panthenol و مشتقات آن روی پوست سر اثر گذاشته و رطوبت آن را حفظ می کند و جذب کراتین را افزایش می دهد.

دوز مصرف آن در: کرم / لوسیون: 0.5 تا 5% - شامپو: 0.5 تا 1% - نرم کننده: 0.25 تا 1% - محصولات مراقبت از مو: 0.5 تا 1%


موضوعات مرتبط: شرح محصولات
برچسب‌ها: کرم , لوسیون , DL PANTHENOL

تاريخ : شنبه سیزدهم آبان 1391 | 17:57 | نویسنده : آبنـــــــــــــــــــــــــــــــــــوس |

دی اتانول آمین که معمولا با علامت اختصاری DEA نشان داده می شود، یک ترکیب شیمیایی آلی است که از یک آمین دسته دوم و یک الکل دوتایی تشکیل می شود. این الکل دوتایی دارای دو گروه هیدروکسیل است و همانند سایر آمین ها ، دی اتانول آمین نیز به صورت یک باز ضعیف عمل می کند.
استفاده از
DEA و دیگر مشتقات آن ،که برای ایجاد کف و بافت هایی نظیر کرم مورد استفاده است،در تولید محصولات بهداشتی ،آرایشی رایج است . دیگر مشتقات دی اتانول آمین عبارتند از: لورامید دی اتانول آمین ، کوکو دی اتانول آمین ، کوکو آمید دی اتانول آمین یا روغن نارگیل از دی اتانول آمین ، لورامید DEA لاریک دی اتانول آمید،لائورل دی اتانول آمید ، و لائورل دی اتانول آمید

مشخصات عمومی: فرمول مولکولی دی اتانول آمین C4 H11 NO2 است و به آن ترو لامین هم گفته می شود. جرم مولکولی آن 105/1364 g/molمی باشد. در دمای 8/268 درجه ساتی گراد به نقطه جوش رسیده و در دمای 0/28 درجه سا نتی گراد به نقطه ذوب می رسد.


موضوعات مرتبط: شرح محصولات
برچسب‌ها: لورامید دی اتانول آمین , کوکو دی اتانول آمین , کوکو آمید دی اتانول آمین , روغن نارگیل دی اتانول آمین , لورامید DEA لاریک دی اتانول آمید

تاريخ : شنبه سیزدهم آبان 1391 | 17:57 | نویسنده : آبنـــــــــــــــــــــــــــــــــــوس |

پودر سفید رنگ محلول در آب و ویژگی ها: به عنوان عامل سختی گیر کننده آب برای بهبود کف کنندگی مواد شوینده بکار می رود


موضوعات مرتبط: شرح محصولات
برچسب‌ها: اتیلن دی آمین تترا استیک اسید , ADTA

تاريخ : شنبه سیزدهم آبان 1391 | 17:56 | نویسنده : آبنـــــــــــــــــــــــــــــــــــوس |

این ماده حالت دهنده کاتیونی و به شکل پودر سفید رنگ می شود که پروتئین های آسیب دیده را ترمیم می کند.

ویژگی ها: محلول در آب - قابلیت ترمیم شکاف های انتهای مو- عدم ایجاد سوزش و خارش در چشم -بهبود بخشیدن فرهای ریز مو- تشکیل غشاء نازک (Film Format) شفاف پیوسته و غیر چسبنده بر روی تار های مو- شانه خوری عالی مو در حالت مرطوب -بهبود بخشیدن ظاهر موی آسیب دیده- افزایش قابلیت شکل گیری مو- کاهش اثرات سوزش و خارش مواد فعال سطحی- بالا بردن کارآیی مواد جاذب UV- قابلیت کاربرد در محصولات شفاف- قابلیت سازگاری با محدوده وسیعی از مواد فعال سطحی


موضوعات مرتبط: شرح محصولات
برچسب‌ها: پلی کواترنیوم 10

تاريخ : شنبه سیزدهم آبان 1391 | 17:55 | نویسنده : آبنـــــــــــــــــــــــــــــــــــوس |

مایع شفاف بی رنگ و بی بو و شامل دو نوع ایزوتیازولین محصول فرعی روند ساخت این ماده می باشد.

ویژگی ها: به عنوان نگهدارنده به فرآورده افزوده شده تا میکروارگانیسم ها را از بین برده و یا از رشد و تکثیر آن ها جلوگیری نماید.

دارای طیف اثر وسیع بر روی باکتری ها و قارچ ها است.


موضوعات مرتبط: شرح محصولات
برچسب‌ها: متیل کلروایزوتیازولین و متیل ایزو تیازولین

تاريخ : شنبه سیزدهم آبان 1391 | 17:55 | نویسنده : آبنـــــــــــــــــــــــــــــــــــوس |

ماده فعال سطحی آنیونی بسیار ملایم برای پوست و غشاء مخاطی، به شکل مایع شفاف و یا با کدورت بسیار جزئی با رنگ زرد می باشد. این ماده باعث افزایش قابلیت سازگاری و کاهش التهاب در مورد در مورد سایر مواد فعال سطحی آنیونی از جمله سدیم لورت سولفات می شود.

ویژگی ها: پاک کنندگی خوب - کف سازی خوب- سازگاری خوب با پوست و غشاء مخاطی- پایداری بالای کف حتی در آب های بسیار سخت- سازگاری کامل با سایر مواد فعال سطحی آنیونی، غیر یونی و آمفوتری تمایل به هیدرولیز شدن در محیط های قلیایی و اسیدی ( این ماده یک استر است و در ph بین 5 تا 9 می تواند به کار گرفته شود.


موضوعات مرتبط: شرح محصولات
برچسب‌ها: دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات

تاريخ : شنبه سیزدهم آبان 1391 | 17:54 | نویسنده : آبنـــــــــــــــــــــــــــــــــــوس |

این ماده پرو ویتامین B5 بوده و به شکل مایع شفاف بدون رنگ و غلیظ (ویسکوز) است. (ویتامین B5 اسید پنتوتیک) ترکیب ناپایداری است که در فرمولاسیون های آرایشی و بهداشتی قابل استفاده نمی باشد و به همین دلیل مشتقات پایدارتر آن مانند د-پنتنول و اتیل پنتنول در بازار موجود است.

در داخل سلول، ویتامین B5 طی یک سلسله فرآیندهای بیوشیمیایی به کوآنزیم A و پروتئین حامل آسیل تبدیل می شود. کوآنزیم A ضمن آنکه نقش اساسی در سوخت و ساز سلول ایفا می کند، وجود آن برای تأمین انرژی مورد نیاز برای تداوم حیات و تقسیم سلولی ضروری است. به همین دلیل B5 از اهمیت بسزایی در بافت های که تکثیر سلولی در آن ها فعال و شدید در آن ها فعال و شدید است برخوردار می باشد.

ویژگی ها: نفوذ نسبتاً عمیق به داخل پوست- رطوبت دهندگی (تشکیل پیوند با مولکول های آب یا نگهداری آب) در مورد پوست و مو= تبدیل به اسید پنتوتنیک بعد از ورود به سلول ها- افزایش تقسیم سلولی و تجدید سلول ها- افزایش سرعت تشکیل لایه اپیدرم بعد از سوختگی، زخم های ناشی از اگزما، جراحی پلاستیک


موضوعات مرتبط: شرح محصولات
برچسب‌ها: د پنتنول , پرو ویتامین B5

تاريخ : شنبه سیزدهم آبان 1391 | 17:54 | نویسنده : آبنـــــــــــــــــــــــــــــــــــوس |

مایع شفاف زرد کمرنگی است که جزء مواد فعال سطحی آمفوتریک (ملایم ترین رده مواد فعال کننده سطحی) محسوب می شود. ساختار آن دارای سر حجیم و بزرگ آبدوستی است که شباهت کامل به اسید های آمینه پروتئین های پوست زنده دارد. شاید این شباهت، سازگاری و ملایمت این ماده را توجیه کند.

ویژگی ها: پایین آوردن سطح تحریکات چشمی (عدم سوزاندن چشم کودک)- تلفیق عملکرد پاک کنندگی و کف کنندگی با ملایمت استثنایی

پایین آوردن سطح کلی تحریکات ناشی از مواد فعال سطحی آنیونی- نرم کننده مو- ضد الکتریسیته ساکن


موضوعات مرتبط: شرح محصولات
برچسب‌ها: کوکامیدو پروپیل بتایین , ضد الکتریسیته ساکن , نرم کننده مو

تاريخ : شنبه سیزدهم آبان 1391 | 17:53 | نویسنده : آبنـــــــــــــــــــــــــــــــــــوس |

پودر سفید مایل به زردی است که جزء پلیمرهای کاتیونی می باشد. این ماده از واکنش بین گروه های هیدروکسیل در مولکول گوار با پروپیلن اکسید تهیه می شود. با استفاده از محصولات مراقبت از پوست حاوی این ماده ، لایه نازکی بر سطح پوست تشکیل می شود که وظیفه محافظت و پایدار ساختن آن را بر عهده دارد. این پلیمار احساسی دلپذیر و قابل قبول از نظر سهولت مصرف روی پوست ایجاد کرده و حساسیت پوستی و قرمزی را تا 30 درصد بهبود می بخشد.

ویژگی ها: خاصیت غلظت دهندگی زیاد برای کلیه سیستم های آبی مانند لوسیون ها و محصولات آرایشی

در حضور مقادیر زیاد نمک، برای ویسکوزیته ثابتی است که از این خاصیت می توان در محصولات ضد عرق با غلظت بالا استفاده کرد.

پایدار کننده کف- سازگاری بالا با سایر مواد فعال سطحی- بی اثر نمودن اثراتع سوء سورفکتانت های آنیونی و خاصیت ضد تحریک پذیری- بازگرداندن سریع ظرفیت بافری ph پوست- نرم کننده پوست و کاهش خشکی و زبری آن


موضوعات مرتبط: شرح محصولات
برچسب‌ها: گوار هیدروکسی پروپیل ترمونیوم کلراید , خاصیت غلظت دهندگی , پایدار کننده کف , سازگاری بالا با سایر مواد فعال سطحی , بی اثر نمودن اثراتع سوء سورفکتانت های آنیونی

تاريخ : شنبه سیزدهم آبان 1391 | 17:53 | نویسنده : آبنـــــــــــــــــــــــــــــــــــوس |

پودر بی رنگ یا سفید بدون بو یا تقریبا بی بو با طعم خیلی ترش.

ویژگی ها:

آنتی اکسیدان

تنظیم کننده ph فرآورده های بهداشتی

كاربرد :


 فرمولاسيون اكثر فراورده هاي آرايشي و بهداشتي


موضوعات مرتبط: شرح محصولات
برچسب‌ها: اسید سیتریک , آنتی اکسیدان

تاريخ : شنبه سیزدهم آبان 1391 | 17:52 | نویسنده : آبنـــــــــــــــــــــــــــــــــــوس |

زندگی، زنجیره ای از مولکولهای پیچیده درهم است وکلاژن مهمترین عنصر تشکیل دهنده ساختار موجودات زنده است . در حقیقت کلاژن همان ریسمانی است که جانوران را به یکدیگر پیوند می دهد. در روند طبیعت ، که از موجودات اولیه آغاز می شود، سلول های موجودات چند سلولی از ساده ترین و قدیمی ترین موجود چند سلولی گرفته تا انسان توسط کلاژن به یکدیگر پیوند می خورند.
واژه کلاژن از زبان یونانی گرفته شده و به معنای "تولیدکننده چسب" است. واژه رایج برای کلاژن " بافت پیوندی" می باشد. كلاژن چسبنده در حدود 4000 سال پیش توسط مصریان استفاده می شد، و بومیان آمریكایی در حدود 1500 سال پیش از كلاژن چسبنده در ساخت كمان استفاده می كردند.
كلاژن پروتئین اصلی سازنده بافت پیوندی در موجودات زنده است دهد. بیش ا ز یک سوم پروتئین تشکیل دهنده بدن و 75% از ساختارپوست را ، کلاژن تشکیل می دهد. در ابتدا بر این باور بودیم که موجودات، مجموعه ای از سلول هایی هستند که تفاوتهای بسیاری با یکدیگر دارند، ولی اغلب به یکدیگر پیوند خورده اند. امروزه می دانیم که خارج از سلول، عملکردهای ضروری و موثری انجام می گیرد و عبارت "بافت پیوندی" معنای وسیع تری پیدا کرده است. همانطورکه بافت پیوندی اعضای مختلف بدن را به یکدیگر پیوند می دهد، مثل ماهیچه به استخوان و یا مهره ها به یکدیگر، کلاژن نیزبرای پیوند دادن سلول ها به یکدیگرلازم است. سلول ها برای اینکه در کنار یکدیگر باقی بمانند به یک داربست یا چهارچوب نیاز دارند وهمانند تارهای تشکیل دهنده یک تور، سلول ها حفره های درون تارها را پر می کنند. کلاژن همانند این تارها عمل می کند و همانند ریسمانی که سلولها را به هم متصل می کند. هر چه دنیای علم، اطلاعات بیشتری در مورد ساختار یدن ارائه دهد، اهمیت نقش کلاژن نمایان تر خواهد شد.

موارد استفاده: كلاژن یكی از پروتئین های رشته ای و بنیادی است كه نسبت به پروتئین های كروی، مثلا آنزیمها، عملكردی متفاوت دارد.كلاژن قدرت كشش پذیری فوق العاده دارد و اصلی ترین جزء سازنده بافت غضروفی، رباط ها، تاندون ها، استخوان و دندان است. . کلاژن، پروتئین رشته ای است که ساختار پوست ، بافتهای غضروفی ،استخوان و سایر بافتهای پیوندی را تشکیل می دهد. كلاژن، به همراه كراتین نرم، مسئول استحكام و قابلیت ارتجاعی پوست است. کلاژن در بدن نقش چهارچوب و داربست را برعهده داشته، باعث ترمیم استخوان ها ی شکسته و زخمها می شود و نیز باعث رشد رگهای خونی جهت رساندن مواد غذایی به زخمها می شود. . كلاژن رگ های خونی را استحكام می بخشد و نقش مهمی در تشكیل بافت ها دارد، در قرنیه و عدسی چشم به صورت شفاف وجود دارد، همچنین در جراحی لاستیك و ترمیم سوختگی ها كاربرد دارد. از بین رفتن كلاژن بر اثر بالا رفتن سن باعث ایجاد چین و چروك در پوست می شود. دراین مرحله ازدانش، به این اطلاعات دست یافته ایم که 13 نوع کلاژن وجود دارد به اضافه تعدادی مولکولهای کوچکتر مشابه کلاژن که عضو این خانواده هستند.هرنوع کلاژن مطابق با هدف و عملکرد مشخصی شکل گرفته ، بستگی به منطقه آناتومی ، نوع کلاژن ها متفاوت است، از ماهیچه و استخوانها گرفته تا غضروف ها،رگهای خونی، اعصاب و بخش های مختلف پوست که خود وسیع ترین عضو بدن است. تفاوت کلاژن ها در حقیقت ، در بین قسمت انتهای هر مولکول کلاژن است، ولی قسمت میانی کلاژن ها همانند یکدیگر است.کلاژن قدرت کشش پذیری بالایی دارد.این ساختارپیچیده به گونه ای طراحی شده که در برابر گردش آنزیم ها وسایر مواد در بدن شکست ناپذیر باشد. هنگامی که بدن ،در مرحله ترمیم ،نیازبه ساختن ساختارسلولی جدیدی دارد.کلاژن یا اجزای آن نقشی اساسی ایفا می کنند. با وجود اینکه مدت هاست که نقش کلاژن به عنوان چهار چوب و داربست مشخص شده است،امروزه به این نتیجه رسیده ایم که کلاژن شکل کلی سلول ها و تمایز آنها ،مهاجرت سلول ها و تلفیق گروهی از پروتئین ها را کنترل می کند.
مصارف صنعتی اگر كلاژن هیدرولیز شود، رشته های تروپوكلاژن سه تایی به مار یچ های كروی تبدیل شده، تولید ژلاتین میكند كه در بسیاری از مواد غذایی از جمله دسرهای ژلاتینی استفاده می شود.
علاوه بر مواد غذایی، ژلاتین در صنایع داروسازی، آرایشی و عكس برداری استفاده می شود.
ژلاتین، منبع قابل توجه پروتئین در رژیم غذایی محسوب می شود، مصرف مخلوطی از آمینواسید، مستقیما روی بافت ها تاثیر میگذارد و باعث صرفه جویی در زمان ساخت 8 آمینواسید ضروری می شود.
كلاژن معمولا به ژلاتین تبدیل می شود ولی در هوای خشك حالت خود را حفظ می كند.
مصارف پزشكی كلاژن به میزان قابل توجهی در جراحی پلاستیك استفاده می شود، همچنین در درمان سوختگی ها ، بازسازی استخوان، ارتوپدی و دندان سازی قابل استفاده است. در ترمیم آثار سوختگی، از كلاژن به عنوان پوست مصنوعی و جایگزین پوست قبلی استفاده می شود. این نوع كلاژن از پوست گاو، اسب و خوك و حتی منابع انسانی به دست می آید، و گاهی همراه با سیلیكون، گلیكوزامین گلیكان، فیبروبلاست، فاكتورهای رشد و سایر مواد استفاده می شود.

تركیب و ساختار  :تروپوكلاژن یا واحد جایگزین "مولكول كلاژن" میله ای حدود 300nm طول و قطر 1.5nm، ساخته شده از سه رشته پلی پپتید است. این مولكول ها به صورت خود به خودی در صف های طولانی در فضای خالی بافت ها جای می گیرند. بین مارپیچ های سه تایی رابط هایی هم ارز وجود دارد، و تعداد متعددی از رابط های هم ارز نیز بین مارپیچ های تروپوكلاژن وجود دارد كه انواع مختلف كلاژن موجود در بافت های بالغ را به وجود می آورد، مشابه همین حالت در كراتین های موجود در مو دیده می شود.


موضوعات مرتبط: شرح محصولات
برچسب‌ها: کلاژن , Collagen

تاريخ : شنبه سیزدهم آبان 1391 | 17:51 | نویسنده : آبنـــــــــــــــــــــــــــــــــــوس |

مایع ویسکوز زرد کمرنگی است که در گروه مواد فعال سطحی غیر یونی قرار دارد. به این معنی که بخش آبگریز این ماده در PH رایج فرآورده های آرایشی و بهداشتی، فاقد بار الکتریکی است.

ویژگی ها:

افزایش دهنده کف

تامین کننده گرانروی بویژه در مورد شامپوها

بهبود حالت پذیری مو

کاهش میزان تحریکات پوستی


/**/

كاربرد :


 شامپوهاي بدن و سر


 مايعات دستشويي


 صابون هاي مايع و صناعي


موضوعات مرتبط: شرح محصولات
برچسب‌ها: کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید , لورامید , افزایش دهنده کف , تامین کننده گرانروی , بهبود حالت پذیری مو

تاريخ : شنبه سیزدهم آبان 1391 | 17:51 | نویسنده : آبنـــــــــــــــــــــــــــــــــــوس |
کوکامیدو پروپیل بتائین ترکیبی است از روغن نارگیل ، الکل و بتائین (در این ترکیب به جای الکل، از آب هم استفاده می شود ).
این نوع نمک از اسیدهای چرب روغن نارگیل استخراج می شود. بتائین معمولا در چغندر و سایر سبزیجات یافت می شود. این ماده به عنوان قوام آور ، افزایش دهنده کف و نرم کننده و نیز برای امولسیونه کردن استفاده می شود. روغن نارگیل چربی اشباع شده و به حالت نیمه جامد است که از مغز نارگیل استخراح می شود . الکل از تخمیر نشاسته ، قند و یا هر کربو هیدرات دیگرتشکیل می شود . الکل برای حل کردن یک یا چندین ماده استفاده می شود.
استفاده از کوکامیدو پروپیل به علت دارا بودن خواص پاک کنندگی ، قوام دهندگی ،و کف کنندگی ، در شامپوها و نرم کننده ها رایج است.


موضوعات مرتبط: شرح محصولات
برچسب‌ها: کوکامیدو پروپیل بتائین , روغن نارگیل , الکل , بتائین , پاک کنندگی

تاريخ : شنبه سیزدهم آبان 1391 | 17:49 | نویسنده : آبنـــــــــــــــــــــــــــــــــــوس |

مایع زرد کمرنگی است و جزء مواد سطحی آنیونی می باشد. با توجه به این نظریه که تغییر دادن یون مخالف مواد فعال کننده سطحی آنیونی می تواند موجب تفاوت چشمگیر در میزان ملایمت آن نسبت به بدن شود، با جایگرینی یون سدیم با تری اتانول آمین می توان ملایمت سدیم لوریل اتر سولفات را افزایش داد.

ویژگی ها:

دارای خصوصیات سدیم لوریل اتر سولفات می باشد با این تفاوت که اثر آن روی پوست و مو ملایم تر است.


/**/

كاربرد :


شامپوهاي سر و بدن


مايعات دستشويي


موضوعات مرتبط: شرح محصولات
برچسب‌ها: تری اتانول آمین لوریل اتر سولفات , شامپوهاي سر و بدن , مايعات دستشويي

تاريخ : شنبه سیزدهم آبان 1391 | 17:48 | نویسنده : آبنـــــــــــــــــــــــــــــــــــوس |

تری اتانول آمین یک ترکیب شیمیایی آلی است که از یک آمین دسته سه و یک الکل سه تایی تشکیل می شود.یک الکل سه تایی ،یک مولکول با سه گروه هیدروکسیل می باشد . این ترکیب شیمیایی معمولا با علامت اختصاری TEA نشان داده می شود.
تری اتانول آمین همانند دیگر آمین ها به علت داشتن جفت الکترون تنها روی اتم نیتروژن ،به عنوان یک قلیای ضعیف عمل می کند.
این ترکیب به عنوان یک متعادل کننده
pH در بسیاری از صنایع بهداشتی و آرایشی استفاده می شود .به طور مثال در تولید محصولات بهداشتی و آرایشی نظیر شامپوها ،نرم کننده ها ،لوسیون های پوست و ژل های مختلف گرفته تا کف ریش و غیره ...،این ترکیب شیمیایی مورد استفاده است .

مشخصات عمومی: فرمول مولکولی تری اتانول آمین C6 H15 NO3 است و به آن ترو لامین هم گفته می شود. جرم مولکولی آن 149/188 g/molمی باشدو شکل ظاهری آن مایعی است زرد رنگ و در آب قابلیت انحلال دارد. در دمای4/335 درجه ساتی گراد به نقطه جوش رسیده و در دمای 5/20 درجه سا نتی گراد به نقطه ذوب می رسد.


موضوعات مرتبط: شرح محصولات
برچسب‌ها: تری اتانول آمین

تاريخ : شنبه سیزدهم آبان 1391 | 17:46 | نویسنده : آبنـــــــــــــــــــــــــــــــــــوس |

مایع سفید ویسکوز (غلیظ) با حالت صدفی که جزء مواد فعال سطحی آنیونی محسوب می شود. استفاده از عوامل صدفی کننده «اتیلن گلیکول منو استئارات» و «اتیلن گلیکول دی استئارت» به فرآورده های بهداشتی و شوینده، ظاهری صدفی و زیبا می بخشد. هم اکنون این قبیل مواد در اختلاط با مواد فعال کننده سطحی مانند «سدیم لوریل اتر سولفات» به کار رفته تا گنجاندن آن در فرمولاسیون با سهولت بیشتری انجام گیرد.

ویژگی ها:

دارای خصوصیات سدیم لوریل اتر سولفات می باشد با این تفاوت که دارای حالت صدفی است.


كاربرد :


شامپوهاي سر و بدن


مايعات دستشويي


موضوعات مرتبط: شرح محصولات
برچسب‌ها: سدیم لوریل اتر سولفات صدفی

تاريخ : شنبه سیزدهم آبان 1391 | 17:37 | نویسنده : آبنـــــــــــــــــــــــــــــــــــوس |

كلریت واژه یونانی به معنای زرد مایل به سبز است كه نخستین بار در سال 1774 میلادی توسط كارل ویلهلم كشف شد ولی اشتباهاً تصور كرد كه این عنصر حاوی اكسیژن است و در سال 1810 میلادی شخصی به نام هامفری دیوی نام كلر را برای این ماده انتخاب كرد و اصرار داشت كه این ماده در واقع یك عنصر است.

كلر عنصر شیمیایی مهمی است كه در تصفیه آب، مواد گندزدا در سفید كننده و نیز در گاز خردل استفاده می‌شود. همچنین كلر در ساخت طیف وسیعی از اقلام روزمره كاربرد دارد.
برای از بین بردن باكتری و سایر میكروب‌های موجود در ذخائر آب آشامیدنی به كار می‌رود. امروزه حتی به ذخائر كوچك آب نیز كلر اضافه می‌كنند.
در تولید محصولات كاغذی، مواد ضدعفونی كننده، رنگدانه‌ها، مواد غذایی، حشره‌كشها، رنگ‌ها، فرآورده‌های نفتی، پلاستیك، منسوجات، حلال‌ها و محصولات مصرفی بسیاری كاربرد دارد.


موضوعات مرتبط: شرح محصولات
برچسب‌ها: هیپوكلریت سدیم , حصولات كاغذی , مواد ضدعفونی كننده , رنگدانه‌ها , مواد غذایی

تاريخ : شنبه سیزدهم آبان 1391 | 17:33 | نویسنده : آبنـــــــــــــــــــــــــــــــــــوس |
.: Weblog Themes By BlackSkin :.